Om oss

Mange års erfaring kombinert med dyktige sjåfører og ett unikt konsept og distribusjonsløsning sikrer tilfredse kunder nå og i fremtiden.
Total Distribusjon as skal bidra til økt kundetilfredshet og lønnsomhet for våre kunder og setter fokus på bedriftens leveringsservice og logistikkostnader gjennom:

Leveransekvalitet / Kosnadseffektivitet / Tidskontroll

Total Distribusjon as er et transportselskap som spesialiserer seg på totale transportløsninger gjennom et nett av ulike samarbeidspartnere. Vår spesialitet er expressforsendelser i innland / utland og vi har egen kurèrlinje på det sentrale østlandet. Vi har agentsamarbeid i 72 land.

Vi skreddersyr gjerne en distribusjonsløsning for våre kunder, enten som en del av det etablerte nettverk eller som en ny samkjøringsrute.Vi vet at leveringsbetingelser er viktig for din bedrift,og kan derfor tilby kompetanse og ressurser for å gjennomføre f.eks en lager og transportanalyse eller hjelp til å forbedre praktiske rutiner.

TA KONTAKT NÅ RING   64 83 11 30

Vennlig hilsen Bjørn Bringslid / Jarle Rachlew





Copyright (c) 2005 Total Distribusjon Norge AS, Bråteveien 190, 2013 Skjetten, tlf: 64 83 11 30, fax: 64 83 11 31, mail: